Madhësia është e rëndësishme, femra mos u shtireni kot

Madhësia është e rëndësishme, femra mos u shtireni kot


Mbretëresha e muzikës pop, Madonna kohët e fundit mbajti një koncert në Londër dhe hapi turneun e saj të ardhshëm, dhe ajo menjëherë nderoi fansat me një informacion për jetën private.

“Çfarë e quani një burrë me një organ të vogël?

Përgjigja është “Unë nuk e di”.

Kurrë nuk kam qenë me një njeri që ka një organ të vogël.

Madhësia ka rëndësi, mos pretendoni se nuk është ashtu”, tha Madonna para audiencës.

“Përndryshe, unë rri në gjunjë rreth njëzet minuta dhe kjo është në rregull.

Unë jam mirë me të, kjo është ajo që ata më thanë“, shtoi Madonna.

Pastaj ajo mori një birrë nga një tifoz nga audienca dhe vazhdoi:

“Ja, sapo kemi ndarë sëmundje të transmetueshme seksualisht”.

Këngëtarja njihet për deklaratat dhe veprimet e saj të diskutueshme dhe duket se nuk do të heqë dorë prej tyre për pjesën tjetër të karrierës.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us