• July 30, 2021
 Fotoja tronditëse që tregon keqmenaxhimin e vaksinimit në BE! – Epoka e Re


Një fotografi tronditëse që tregon një person duke pritur për vaksinimin Covid në një grumbuj karrige, tregon të vërtetën për fushatën e vaksinimit në BE.

Fotoja, e cila u bë në Bruksel, u publikua ndërsa autoritetet belge paralajmëruan për “vonesa serioze” të programit të vaksinave, ndërsa Franca dhe Gjermania paralajmëruan për izolime të mëtejshme për shkak të rritjes së rasteve me Covid. Qytetari pret t’i bëhet vaksina në një terminal të aeroportit Zaventem në Bruksel.

Sipas shifrave të fundit, 6.5% e të rriturve që jetojnë në Bashkimin Evropian janë vaksinuar.

Ndërkohë Angela Merkel dhe Emmanuel Macron po përballen me rebelim në vendet e tyre rreth masave të bllokimit. Udhëheqësit e Parisit kanë kërcënuar me një bllokim 3 javor, ndërsa kancelarja gjermane po përballet me kritika për paralajmërimin e saj për vazhdimin e kufizimeve.

 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us