Karakteristikat e zhvillimit të foshnjes suaj

Karakteristikat e zhvillimit të foshnjes suaj


Në javën e 18-të të shtatzënisë, ju tashmë mund t’i ndjeni lëvizjet e foshnjes suaj.

Poashtu, në këtë javë foshnja juaj ka filluar të formojë mielinë shkruan VeryWellFamily, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Mielina është një përzierje e yndyrës dhe proteinave që izolon dhe mbron qelizat nervore në sistemin nervor, duke përfshirë trurin dhe palcën kurrizore.

Ndërkohë, sistemi riprodhues i foshnjës suaj është ende në zhvillim, në këtë fazë, mjeku juaj mund të përcaktojë gjininë e foshnjes./GazetaShneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us