• July 30, 2021
 Ja pse duhet të qëndroni afër bebit tuaj kur qan


Në momentin që bebi juaj qan dhe ju e menjanoni atë, atëherë mund të ketë pasoja afatgjate për shëndetin mendor të bebit tuaj.

Studimet e reja kanë treguar se shqetësimi nga të qarat ndryshon fiziologjinë e trurit shkruan BellyBelly, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Në këtë mënyrë, fëmija juaj do të vuan në të ardhmen nga çrregullimet e stresit, panikut dhe ankthit.

Pediatri William Sears ka thënë se duke mos i’u përgjigjur sinjaleve të bebit tuaj, ju në këtë formë po e asgjësoni marrëdhënien tuaj.

Për këtë arsyje, në momentin që bebi juaj përjeton përqafimin e nënës, klinicistët kanë dokumentuar se kjo ndikon në mënyrën e rritjes së trurit dhe rritjen e numrit të lidhjes mes qelizave nervore./GazetaShneta/Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us