• July 30, 2021
 Infektologia e QKUK-së Dr. Ajete Aliu-Bejta doktoron në Universitetin e Zagrebit


Infektologia Dr. Ajete Aliu-Bejta ka marr titullin doktor shkence në Universitetin e Zagrebit.

Aliu-Bejta ka mbrojtur disertacionin e doktoraturës në këtë universitet me temën: Ndikimi prognostik i vlerave të rritura të presepsinës në rrjedhën e sepses.

Ceremonia e mbrojtjes së temës është mbajtur online për shkak të pandemisë.

Dr. Ajete Aliu-Bejta punon në Klinikën Infektive në QKUK. Ajo është shefe e repartit D dhe është pjesë e stafit mjekësor që kanë trajtuar pacientët me Covid që nga fillimi i pandemisë. /Gazeta Shneta/Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us