Balotelli bën premtimin e çmendurNjë tjetër takim me fansat për Mario Balotelli-in, i cili u është përgjigjur në Instagram disa pyetjeve të tyre.

Super Mario ka folur për të tashmen dhe të ardhmen, duke bërë edhe një premtim të çmendur në rast se Monza e tij do të fitojë Serinë B.

“Si do të festoj nëse Monza fiton kampionatin? Do të futem në fushë me makinë!”, ka shkruar sulmuesi.

“Çfarë do të bëj pasi të kem varur këupcët ne gozhdë? Pyetje e bukur, kam shumë pasione. Të shohim kur të vijë koha”, ka qenë përgjigja e sulmuesit.

“Defekti im më i keq? Jam shumë i mirë…”.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us