Familja është ajo që më jep energji, motivim dhe forcë – Epoka e Re

Familja është ajo që më jep energji, motivim dhe forcë – Epoka e Re


Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka postuar një fotografi në Facebook së bashku me familjen e tij.

Ai përmes këtij postimi, falënderuar familjen e tij, për durimin dhe për përkrahjen që ka pasur nga ata gjatë këtyre ditëve intensive të fushatës zgjedhore.

‘Pas një fushate zgjedhore intensive dhe të suksesshme, sot është koha ta falënderoj familjen time për mbështetjen dhe durimin e tyre gjatë javëve të fundit. Familja është ajo që më jep energji, motivim dhe forcë, në kohën kur po luftojmë për të gjitha familjet e Kosovës’.
‘Nesër e ardhmja e Kosovës është në duart tuaja. Brezi ynë i ri meriton një të ardhme të ndritur, në Kosovën si një shtëpi të sigurt, të mbrojtur e prosperuese!
Dashuri e mbarësi për të gjithë ju dhe familjet tuaja’, ka shkruar Haradinaj.

 

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us