Ndërron jetë në moshën 70-vjeçare specialisti i radiologjisë, Shkelzen Zajmi

Ndërron jetë në moshën 70-vjeçare specialisti i radiologjisë, Shkelzen Zajmi


Në moshën 70-vjeçare, ka ndërruar jetë specialisti i radiologjisë, Shkelzen Zajmi.

Në nderim të jetës dhe veprës së tij stafi i Qendrës Kombëtare të Mjekësisë së Punës në Gjakovë mbajti mbledhje komemorative, ku të pranishëm ishin edhe familjar të të ndjerit.

Telegram ngushëllimi ka dërguar edhe kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë, të cilin e lexoikryetarja e sindikatës së kësaj qendre, Mirlinda Rudi

Për radiologun Zajmi folën edhe kolegët të cilët thanë se për jo vetëm për komunitetin shëndetësor por për të gjithë është një humbje e madhe.

I ndjeri Shkelzen Zajmi për 36 vite ka punuar si radiolog në Qendrën Kombëtare të Mjekësisë së Punës në Gjakovë me profesionalizëm, përkushtim ndaj profesionit dhe vlerave njerëzore./syri-vison.tvSource link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us