• July 30, 2021
 Afro 200 gjoba për shkelje në trafik në 24 orët e fundit në qytetin e Shkupit


Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (11.02.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik me çrrastë vetëm në qytetin e Shkupit ka regjistruar 198 shkelje, dhe atë: 11 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 43 për tejkalim të shpejtësisë, 3 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 4 për kalim në të kuqe në semafor, 5 për përdorimin e telefonit gjatë vozitjes, 6 për mosvënien e rripit të sigurisë, 72 për parkim të parregullt. Ndërkohë që janë shqiptuar edhe 5 gjoba për këmbësorë.

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, andaj apelojnë deri tek të gjithë vozitësit për kujdes më të madh në trafik, me çrrastë do të kontribuojnë për siguri më të madhe.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us