Ngjarjet e datës 10 shkurt


Agjenda e takimeve të kandidatit për kryeministër nga radhët e LDK-së Avdullah Hoti:

12:30- Sheshi i qytetit, Viti
14:00- Restorant “Astoria”, Gjilan
15:15- Restorant “Konaku” në Borivojcë, Kamenicë
16:30- Shkolla e Mesme Llabjan, Novobërdë
18:00- Restorant “Briliant”, Prishtinë

Kandidati për kryeministër nga radhët e PDK-së Enver Hoxhaj mban tubime me qytetarë në Fushë Kosovë, Drenas dhe Skenderaj:

17:45 – Hotel “Nobel”, Drenas
19:00 – Restorant “Freskia”, Skenderaj

AAK mban tubim zgjedhor në Deçan. (Restorant “Maturanti”, ora 13:00) 

AAK mban tubim zgjedhor në Pejë. (Sheshi i qytetit, pranë hotel “Dukagjinit”, ora 16:00) Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us