• July 30, 2021
 Kështu duken me maska në fytyrë Egzona dhe Albatriti


Albatriti dhe Egzona janë një ndër çiftet më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë tejet aktual në rrjete sociale, dyshja shpesh e dëshmojnë që janë të dalluar në forma të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që njihen për stilin e veçantë që kanë, në çdo situatë duken të mrekullueshëm.

Këtë herë, me maska në fytyrë dyshja në fjalë shihet që po i respektojnë masat ndaj situatës që ndodhemi.

Për më shumë, shikojeni se si duken.

 


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us