290 sanksione për shkelje në trafik në Shkup, 30 për tejkalim të shpejtësisë

290 sanksione për shkelje në trafik në Shkup, 30 për tejkalim të shpejtësisë


Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme (09.02.2021) vetëm në territorin e qytetit të Shkupit ka regjistruar 290 shkelje në trafik, mes të cilave: 25 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 8 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 28 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes. MPB-ja ka shqiptuar edhe 9 gjoba për kalim në të kuqe në semafor, 30 për tejkalim të shpejtësisë, 10 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 77 për parkim të parregullt. Janë gjobitur edh 21 këmbësor.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us