Ekskluzive/ Momenti i shpërthimit të fuqishëm në Athinë që “zhyti” në errësirë kryeqytetin

Ekskluzive/ Momenti i shpërthimit të fuqishëm në Athinë që “zhyti” në errësirë kryeqytetin


Një shpërthim i fuqishëm është dëgjuar në Athinë rreth orës 23.00 dhe pothuajse i gjithë kryeqyteti ka mbetur në errësirë.

Në pamjet që arriti të sigurojë Top Channel, duket një flakë e fuqishme por ende mbetet e paqartë se çfarë ka ndodhur.

Mësohet se shpërthimi ka ndodhur në zonën e Aspropirgos në nënstacionin qendror që furnizon me energji Athinën.


Top Channel

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us