Nëna shpërndan ultrazërin e foshnjës që duket sikur po mban maskëLindja e një fëmije gjatë karantinës ka qenë e pazakontë për shumë gra.

Nënat janë lënë të marrin pjesë në takime vetëm dhe prindërit e rinj nuk kanë mundur ta prezantojnë të voglin e tyre me miqtë dhe familjen.

Por një nënë nuk është përmbajtur duke qeshur kur pa se foshnja e saj ende e palindur, dukej se po përgatitej për këtë botë të çuditshme para se ajo të dalë nga barku i nënës.

Samantha Spicer, 34, nga Rushden, Northamptonshire, zbuloi se foshnja e saj e palindur dukej sikur kishte ngjitur një maskë në ultrazërin 12-javor.

The shadows made the baby look like it was wearing a mask

Ajo tha: “Ishte një ‘tronditje’ të shihja fëmijën tim që mbante një maskë në bark, por shumë qesharake. Akoma më shumë kur vetëm disa ditë më vonë u diagnostikova me virusin.

Për shkak të kufizimeve të bllokimit, Samantha u detyrua të merrte pjesë në takimin e saj para lindjes pa burrin e saj, David, 32 vjeç.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us