Brahimaj takon struktura të disa nëndegëve në Gjakovë


Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Lahi Brahimaj ka vazhduar takimet me banorët e Gjakovës.

Ai sonte ka vizituat nëndegët Brekoc, Emin Duraku II/1 dhe Dardania, ku mori mbështetje për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Ky është statusi i tij i plotë:

Nëndegët Brekoc, Emin Duraku II/1 dhe Dardania vazhdojnë të rrugëtojnë fuqishëm me Aleancën. Këto nëndegë janë të mobilizuara si asnjëherë më parë në mbështetje të Aleancës dhe liderit të saj Ramush Haradinaj.

#AAK135

#RamushHaradinaj1

#LahiBrahimaj22✅Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us