Bajqinovci takon qytetarët në Mitrovicë: Bashkëbiseduam për referendumin e 14 shkurt


Kandidati për deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci ka vazhduar takimet në Vaganicë të Mitrovicës, tek lagjja “Vallqi”, ku kanë bashkëbiseduar për referendumin e datës 14 shkurt.

“Krejt dhe Drejt me Albinin. Mefail Bajqinovci 70”, ka shkruar ai.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us