Vetëvendsoje në Pejë del me 51.1% – Epoka e Re

Vetëvendsoje në Pejë del me 51.1% – Epoka e Re


Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvednsoje, Besnik Bislimi ka treguar një sondazh të ri që e nxjerrë me 51.1% këtë parti në Pejë.

Nga ky sondazh del që LDK në këtë qytet del me 22.6%, PDK me 6.4% dhe AAK me 15.1%, përcjellë Gazeta Blic.

Tek të rinjtë nën 24 vjeç, Bislimi thotë se VV del me 61.1%.

Postimi i tij i plotë:

Edhe në Pejë “na kanë mbetur” vetëm sondazhet se votat vijnë me 14 shkurt.
Sondazhi i njejtë!
Pyetja e njejtë!
Rezultati i njejtë!
Tek të rinjtë e Pejës nën moshën 24 vjeçare, 61.1% do e votonin Lëvizjen VETËVENDOSJE!

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us