Meghan Markle reagon pas emri nuk i figuroi në certifikatën e djalit

Meghan Markle reagon pas emri nuk i figuroi në certifikatën e djalit


Më 30 janar, The Sun publikoi një raport se Meghan Markle kishte emrin e saj të parë, “Rachel Meghan”, të zëvendësuar në certifikatën lindjes së djalit të saj me “Lartësia e saj Mbretërore Dukesha e Sussex”.

Një zëdhënës i Meghan konfirmon se raporti është i pasaktë dhe se Meghan nuk e kërkoi këtë ndryshim të emrit.

“Ndryshimi i emrit në dokumentet publike në 2019 u diktua nga Pallati, siç konfirmohet nga dokumentet nga zyrtarë të lartë të Pallatit,” tha zëdhënësi. “Kjo nuk u kërkua nga Meghan, Dukesha e Sussex dhe as nga Duka i Sussex. Të ashtuquajturit ‘ekspertë’ zgjodhën ta bënin këtë në mënyrë mashtruese, duke thënë se Meghan çuditërisht dëshironte të ishte pa emër në certifikatën e lindjes së fëmijës së saj..”

Meghan-it i duket ofenduese të mungojë të certifikatën e djalit, ndaj i ka dërguar ultimatum pallatit mbretëror të bëjë ndryshimet e nevojshme.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us