Hoti kërkon masa urgjente ndaj zyrtarëve policorë që e keqpërdorin detyrën – Epoka e Re

Hoti kërkon masa urgjente ndaj zyrtarëve policorë që e keqpërdorin detyrën – Epoka e Re


Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti ka pritur sot në takim drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti dhe kryeshefin ekzekutiv të Inspektoratit të Policisë së Kosovës, Kushtrim Hodaj.

Hoti ka kërkuar nga Mehmeti dhe Hodaj që menjëherë, të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme ndaj çdo zyrtari policor i cili keqpërdorë detyrën, duke theksuar se këto sjellje janë të papranueshme.

Kryeministri Hoti kërkoi nga Inspektorati Policor të trajtojë me shumë përkushtim të gjitha ankesat e qytetarëve që vijnë në adresë të policisë, të jenë këmbëngulës dhe të pakompromis në respektimin e etikës dhe sjelljes profesionale të policisë.

Hoti ka theksuar se nuk duhet lejuar që rastet e izoluara të dëmtojnë imazhin e policisë së Kosovës, institucionit më të besuar nga qytetarët për vite me radhë.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us