Kurti gjithë propagandën e ka bërë me Veriun, sot e pa se çka është Mitrovica – Epoka e Re

Kurti gjithë propagandën e ka bërë me Veriun, sot e pa se çka është Mitrovica – Epoka e Re


Profesori Blerim Latifi ka komentuar vizitën e dështuar të kryetarit të VV-së Albin Kurti dhe ushtrueses së detyrës së presidentit, Vjosa Osmani në Mitrovicë. Thotë se Kurti gjithë propagandën e ka bërë me Mitrovicën.

“Unë e mirëkuptoj edhe e çmoj mënyrën se si ka vepruar z.Kurti’, thotë Latifi në Pressing.

“Do të thotë, nuk ka pasur rrugë tjetër përveçse me u tërheq përndryshe ka mujt me u shkaktu incident, madje edhe gjakderdhje, të cilat pastaj do të kishin pasur pasoja për Kosovën”, shtoi ai.

“Konsideroj se ky incident faktikisht e ka shemb një nga adutët më të fuqishme të cilat Vetëvendosja i ka përdorë këtyre viteve për t’i goditur kundërshtarët”, theksoi Latifi.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us