Është hapur një grup tjetër “Dhoma publike”, autoritet në kërkim të anëtarëve

Është hapur një grup tjetër “Dhoma publike”, autoritet në kërkim të anëtarëve


Është hapur edhe një grup “Dhoma publike” pasi grupi i mëparshëm është fshirë. Kështu ka deklaruar zëdhënësi i policisë Toni Angellovski për 360 shkallë.

Angellovska ka deklaruar se deri tani janë arrestuar katër persona të cilët janë përfshirë në grupin e parëm në të cilin janë shpërndarë fotografi eksplicite të vajzave, grave, numra telefonik.

“Siç e dini ‘Dhoma publike; është mbyllur por është hapur një grup tjetër dhe po punojmë në detektimin e atyre anëtarëve. Bëhet fjalë për grup të ri në të cilin është bërë transfero i antarëve nga grupi i mëparshëm, por kemi edhe një grup me anëtarë nga Serbia. Për momentin po punojmë në detektimin e të gjithë atyre që janë të përfshirë me qëllim sanksionimin e tyre”, ka theksuar Angellovski.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us