Pipero i infektuar me covid/ Mjeku zbulon në Open: Pati rrufë javën e kaluar, analizat që i kemi bërë tregojnë që…

Pipero i infektuar me covid/ Mjeku zbulon në Open: Pati rrufë javën e kaluar, analizat që i kemi bërë tregojnë që…


Siguria e vaksinës është ajo për të cilën tani të gjithë pyesin pasi mjeku i njohur Pëllumb Pipero rezultoi pozitiv pasi kishte marrë dozën e parë të vaksinës.

I ftuar në Open për të diskutuar për këtë mjeku infeksionit Gent Stroni dha dhe detaje për situatën e Piperos: Në fakt Pipero pati një rrufë javën e kaluar, nga të dhënat disa antitrupa nga analizat paraprake që kemi bërë, pra vaksina ka nisur të bëjë punën e vetë.

“Jemi në një situatë të jashtëzakonshme , po flasim për një vaksinë që ka kaluar pritshmëritë optimiste”, tha nga ana tjetër mjeku Cenko.

 

Lexo edhe: https://top-channel.tv/2021/01/27/u-infektua-me-covid-pasi-beri-vaksinen-reagon-pipero-rasti-im-nuk-do-jete-i-vetmi-po-investigohet/


Top Channel

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us