Zhduket 15-vjeçarja nga Prizreni, familja kërkon ndihmë për gjetjen e saj15-vjeçarja, Gentijana Mustafa nga Prizreni është zhdukur që 4 ditë.

Fotografia e saj është shpërndarë nëpër rrjete sociale, ku po kërkohet ndihmë për gjetjen e saj.

Gentijana kishte dalë nga shtëpia për të shkuar në shkollë dhe nuk është kthyer më.

“Është zhdukur vajza Gentijana Mustafa nga Prizreni në moshen 15 vjeç me daten 22.01.2021 ështe zhdukur dhe nuk kemi pasur as nje lajmë vajza është pergadit per ne shkoll rredh ores 07:00 të mengjesit dhe pastaj nuk esht kthyer ne shtepi tē gjith ata te cilet kan njohuri qe në cilin vend gjendet ju lutem më informoni ne numrin e babit te saj 044316673 ose ne numrin 044191743”, thuhet në një postim. Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us