Naser Zyberi flet për “LAJM”: Do të jem Avokat i të gjithë qytetarëve, për kryeministrin shqiptar vendosin Ahmeti dhe Zaevi (VIDEO)

Naser Zyberi flet për “LAJM”: Do të jem Avokat i të gjithë qytetarëve, për kryeministrin shqiptar vendosin Ahmeti dhe Zaevi (VIDEO)


Naser Zyberi, pritet të ulet së shpejti në kolltukun e Avokatit të Popullit. Një ditë pasi u votua në Kuvend për të marrë këtë detyrë, ai ka premtuar se do të angazhohet maksimalisht për të mbrojtur të drejtat e qytetarëve. Në një intervistë për gazetën LAJM, Zyberi ka komentuar edhe për akuzat e opozitës se, nuk mund ta ushtrojë detyrën për shkak të afërsisë me BDI-në dhe pushtetin. Ai ka folur edhe për postin e kryeministrit në RMV që në 100 ditët e fundit të qeverisjes pritet t’u takojë shqiptarëve. A ka hequr dorë përfundimisht Zyberi nga ky post? Ndiqeni më poshtë intervistën e plotë, të realizuar nga gazetarja Senehate Nimani dhe operatori Amir Idrizi.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us