Testet serologjike për Covid dhe trajtimi i alergjive në klinikën “Ylli”

Testet serologjike për Covid dhe trajtimi i alergjive në klinikën “Ylli”


Në Klinikën “Alergji Astma Ylli” në Prishtinë është i licencuar edhe laboratori për testime serologjike nga Ministria e Shëndetësisë.

Shërbimi i testimit serologjik në këtë klinikë ofrohet me çmim vetëm 13 euro për mbi tre persona.

Testi me saktësi maksimale për imunoglobulinat IgG dhe IgM, del me rezultat brenda 10 minutave dhe rezultati pranohet nga të gjitha vendet.

Shërbimi i testimit ofrohet me termin në kontaktin: 044-309-306 ose përmes faqes në Facebook të cilën mund ta gjeni duke klikuar KËTU.

Klinika Alergji Astma “Ylli”,  gjithashtu diagnostikon dhe trajton te gjitha semundjet alergjike:

Alergjenet:

– Pluhuri shtepiak ( Akarienet)

– Polenet ( te gjitha llojet)

– Barërat ( Ilaçet)

– Insektet e llojllojshme

– Te gjitha llojet e Ushqimeve

-Si dhe me sukses 100% behet mjekimi i ASTO ( Bajamet- Kreniket)

 

Artikull i sponsorizuarSource link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us