Si të evitohet situata traumatike e marrjes së gjakut tek fëmijët

Si të evitohet situata traumatike e marrjes së gjakut tek fëmijët


Marrja e gjakut tek fëmijët nuk është aspak një eksperiencë e lehtë dhe e këndshme, si për fëmijën, prindin por edhe për personelin mjekësor.

Kryerja me sukses e kësaj procedure, duke u kujdesur që për fëmijën mos të kthehet në një situatë traumatike nuk është vetëm për shkak të teknikës së duhur të përdorur por mbi të gjitha është për shkak të ndërveprimit me fëmijën.

Për shkak se venat e fëmijëve janë më të vogla edhe sasia e gjakut të tërhequr duhet të monitorohet me kujdes.

Në Laboratorin HomeLab Plus fëmijët trajtohen me kujdes të veçantë gjatë marrjes së gjakut. Ne besojmë se bashkëpunimi i prindit me personelin tonë do të ndihmoj që eksperienca e marrjes së gjakut të jetë sa më e lehtë dhe mos të kthehet në një pengesë për kryerjen e ekzaminimeve të nevojshme në të ardhmen.

HomeLab Plus, Laboratori ku ju ndani brengën për shëndetin tuaj!

🔸 Rr. Vushtrria, 4/A Përballë QMF-1, Prishtinë (Tophane)

☎️ +383 49 355 399 (Viber/WhatsApp)

📨 [email protected]

Artikull i sponsorizuarSource link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us