Nora në pikë të dimrit del e zhveshur

Nora në pikë të dimrit del e zhveshur


Këngëtarja është shfaqur në super-formë derisa ka pozuar në bikine dhe të brendshme.

Në realizimin e një reklame për njërin nga selariumet e njohura, Nora ka treguar nga linjat trupore.

E veshur në bikine ngjyrë rozë dhe të brendshme me ngjyrë të bardhë ajo ka venë në pah gjoksin dhe këmbët.

Artistja vazhdimisht arrin të duket në formë pothuajse në secilën paraqitje.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us