Kjo pjesë e trupit, pasqyrë diagnostifikuese për infeksionin Sars-CoV-2

Kjo pjesë e trupit, pasqyrë diagnostifikuese për infeksionin Sars-CoV-2


Ndërsa disa simptoma të Covidit janë raportuar gjerësisht, si ethet, një kollë e thatë dhe lodhja, ato janë larg nga shenjat e vetme që keni kontaktuar me virusin.

Ndër të tjera, Covid mund të ndikojë që nga trakti juaj gastrointestinal e deri të shqisa tuaja të shijes, por sipas studimit të ri, ai gjithashtu mund të shkaktojë dhimbje në një pjesë specifike të trupit tuaj që mund t’ju befasojë shkruan Best Life, përcjell Gazeta Shneta.

Sipas një përmbledhje të hulumtimit të botuar në revistën ‘PLOS One’, kohët e fundit simptomat e syve prekin 11.6 përqind të pacientëve me Covid, të shoqëruar me dhimbje në sy, lotim, shkarkim ose skuqje. /Gazeta Shneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us