Ngjarjet e datës 20 janar


Mbahet seanca e parë gjyqësore me rastin e padisë për diskriminim të qytetarit me aftësi të kufizuar, Faruk Kukaj ndaj komunës së Prishtinës.( Gjykata Themelore e Prishtinës, ora 09:00)

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka dhe drejtoresha komunale e  Arsimit, Xhemile Thaçi-Vezgishi, përurojnë sallën e edukatës fizike në shkollën “Dy Dëshmorët e Zhurit”. (Ora 10:00)Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us