“Ke pezm ndaj Kurtit”, “Cili pezm o zotëri” – përplasen Hyseni dhe PozhariGazetari Xhevdet Pozhari dhe anëtari i PSD’së Zgjim Hyseni janë përplasur në emisionin Pressing në T7 për listën e kandidatëve të VV’së për deputetë.

Hyseni ka thënë se lista është riciklim dhe ka arsyetuar aksionin e PSD’së të mbajtur sot.

Ndërkohë Pozhari nuk është pajtuar duke thënë se është një ndër listat më të mira.

“Besoj që ke pezm ndaj Kurtit”, i ka thënë ai,.

“Cfare pezmi o zotëri?”, i është përgjigjur Hyseni.

“A e ke pa cfarë kanë bërë në Prizren. Qeverisja atje lë shumë për të dëshiruar. U kanë dhënë tendera shokëve të tyre”, shtoi Hyseni.

Pozhari është kundërpërgjigjur përsëri duke thënë se nëse ka prova të tilla, atëherë Hyseni duhet të dërgojë prova në prokurori e jo të flasë me kauza në emisione.

“Nëse ke dicka mos më thuaj mua. Shko atje në prokurori.”, u shpreh Hyseni.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us