Vajza e Lutfiut shfaqet e zjarrtë para pasqyrës

Vajza e Lutfiut shfaqet e zjarrtë para pasqyrës


Të bukura, joshëse dhe mjaftë unike.

Kështu veçohen vajzat e kryetarit të komunës se Gjilanit Lutfi Hazirit, shkruan “Kosovarja”.

Nuk i ndalin ekspozimet e shumta duke treguar pasuritë trupore, me të cilat shfaqen mjaftë seksi.

Së fundmi ishte Kënga ajo e cila para pasqyrës ndau një imazh duke vënë në fokus belin e hollë.

Me një veshje të bukur, ajo u shfaq e zjarrtë si gjithmonë./Kosovarja/




Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us