• July 30, 2021
 Regjistrohen 412 shkelje për mosmbajtje të maskës


Gjatë 24 orëve të fundit (17/18.01.2021) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar gjithsejtë 412 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë kundër përhapjes së koronavirusit. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë për respektim dhe zbatim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë ëpr qëllim ballafaqimin me virus.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us