Vushtrria gjithmonë ka qenë me vizionin e presidentit Rugova

Vushtrria gjithmonë ka qenë me vizionin e presidentit Rugova


Kandidati për kryeministër nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), Avdullah Hoti, ka bërë me dije se sot është përvjetori i LDK-së, dega në Vushtrri.

Sipas tij, Vushtrria gjithmonë ka qenë fituese sepse ka qenë me vizion të qartë, vizionin e presidentit historik, Ibrahim Rugova

“Sot është përvjetori i Lidhjes Demokratike të Kosovës, dega në Vushtrri”.

“Falënderim të veçantë për kryesinë, strukturat dhe simpatizantët e LDK-së, për punën e palodhshme ndër vite dhe mobilizimin për këto zgjedhje”.

“Gjatë vizitave nëpër të gjitha degët e LDK-së, kam marrë mesazhin e qartë, strukturat dhe aktivistët janë të gatshëm për të vazhduar punën e palodhshme me dhe për shtëpinë e tyre politike, Lidhjen Demokratike të Kosovës”.

“Vushtrria gjithmonë ka qenë fituese sepse ka qenë me vizion të qartë, vizionin e presidentit historik dr. Ibrahim Rugova”, ka shkruar Hoti në llogarinë e vet në “Facebook”.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us