Rita shkruan fjalët më të mira për nënën

Rita shkruan fjalët më të mira për nënën


Rita e ka uruar nënën e saj për ditëlindje.

Me fotografi të bukura që nuk i kemi parë në rrjete sociale, këngëtarja i shkroi edhe disa fjalë.

“Asnjë fjalë nuk mund ta përshkruajë atë. Ajo është e papërshkrueshme është e mrekullueshme dhe është nëna ime. Gëzuar ditëlindjen faleminderit që ishe miku im më i mirë. Më bërë të buzëqesh në momente që mendova se nuk mundem përsër. Sot është dita juaj”, ka shkruar Rita.

Ndryshe, ajo mori urime të shumta edhe nga ndjekësit për ditëlindjen e nënës.
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us