Debutim ëndërrash i Hardenit – Bota SotDebutim ëndërrash i Hardenit në fitoren e Bruklinit!

Xhejms Harden ka shkëlqyer në debutimin e tij te Bruklin Nets në fitoren ndaj Orlando Mexhikut.

Harden e ka nisur aventurën e tij të re në mënyrë perfekte dhe ishte njëri nga lojtarët më të dalluar në debutimin e tij me Bruklin Nets, që fituan sfidën ndaj Orlando Mexhikut pran rezultatit 122-115. 

Harden, regjistroi triple-double në debutimin e tij, duke shnëuar 32 pikë, 12 kërcime dhe 14 asiste, duke  u bërë lojtari i parë në NBA, që regjistron triple-double në debutimin e tij.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us