Dëbora zbukuron Qafë Thanën, Linin, Drilonin dhe Pogradecin/ Të guximshit me të shkurtra sfidojnë të ftohtin (foto)

Dëbora zbukuron Qafë Thanën, Linin, Drilonin dhe Pogradecin/ Të guximshit me të shkurtra sfidojnë të ftohtin (foto)


Të shumtë janë qytetarët që këtë fundjavë i janë drejtuar vendeve të cilat janë mbuluar nga bora.

Fotot më poshtë janë bërë në  Qafë Thanë Lin, Drilon  dhe Pogradec, ku reshjet e dëborës i kanë dhënë një pamje fantastike dhe jo më kot shumë i kanë zgjedhur si destinacion për fundjavën.

Ndërkohë vihet re që mes vizitorëve të shumtë gjen dhe nga ata që kanë zgjedhur t’i sfidojnë temperaturat e ulëta.

Ndiqni foto më poshtë.