Sa bukur duket në këto komplete Gresa

Sa bukur duket në këto komplete Gresa


Këngëtarja, Gresa Behluli është aktive në rrjetet sociale.

Ajo ka hedhur dy imazhe në Instagram ku u shfaq me të zeza dhe në rrjetë.

Ajo madje shihet se ka bërë flokët gërsheta dhe dukej shumë me stil.

Gresa pos Instagramit, së fundmi ka nisur të aktivizohet edhe në muzikë.
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us