Të veçantat e zhvillimit të foshnjes suaj

Të veçantat e zhvillimit të foshnjes suaj


Në javën e tetë të shtatzënisë, krahët dhe këmbët e foshnjes po rriten, kurse tiparet e fytyrës tashmë kanë filluar të marrin formë.

Po në këtë javë, foshnja juaj ka formën e fasules (1.5 deri në 2cm) shkruan VeryWellFamily, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Në këtë javë, tiparet fizike të foshnjes po bëhen të dukshme, kurse sistemet dhe organet e trupit vazhdojnë të zhvillohen.

Hunda dhe buza e sipërme e foshnjës po bëhen të dukshme, ndërsa veshët kanë filluar të formohen në pjesën e jashtme të kokës duke vazhduar tutje zhvillimin nga brenda.

Përgjatë kësaj jave, organet gjenitale fillohen të zhvillohen, mirëpo ende nuk janë të dukshme./GazetaShneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us