Metodat kryesore rreth trajtimit të dhimbjes së kokës gjatë shtatzënisë

Metodat kryesore rreth trajtimit të dhimbjes së kokës gjatë shtatzënisë


Dhimbja e kokës është një shqetësim i zakonshëm gjatë periudhës së shtatzënisë.

Edhe pse, ende nuk dihen faktorët ndikues, egzistojnë disa shkaqe që mund të sjellin deri në këto dhimbje shkruan VeryWellFamily, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Disa nga këto shkaqe përfshijnë:

-Ndryshimet hormonale,

-Uria,

-Dehidrimi,

-Mungesa e gjumit,

-Stresi ekonomik,

-Presioni i lartë i gjakut

Ndërkohë, para se të ngeleni shtatzënë metoda kryesore për të trajtuar dhimbjen e kokës janë medikamentet.Mirëpo, gjatë shtatzënisë egzistojnë disa mënyra alternative në të cilat mund të trajtohet dhimbja e kokës.

Pushoni në një dhomë të errët: Fikni dritat dhe përpiquni të bëni një sy gjumë.

Përdorni peshqirë të nxehtë dhe të ftohtë: Alternoni mes nxehtësisë dhe të ftohtit në kokën tuaj./GazetaShneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us