“Superteam” i ri në NBA, James Harden bashkohet me dy super-yjet

“Superteam” i ri në NBA, James Harden bashkohet me dy super-yjet


James Harden është basketbollisti më i ri i Brooklyn Nets.

“Mjekrra” i bashkohet kështu Kevin Durantit dhe Kyrie Irvingut në skuadrën e Nets.

Për të arritur deri tek Harden, Nets është dashur të shkëmbejnë disa lojtar dhe zgjedhje të NBA Draft-it.

Tre zgjedhje të para të draftit dhe disa basketbollistë rezervë kanë kaluar tek ish-skuadra e Harden, Houston Rockets ndërsa në këtë “trade” janë përfshirë edhe Cleveland Cavaliers që kanë pranuar në skuadër qendrën, Jarret Allen dhe alo-qendrën, Taurean Prince.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us