Në këtë moshë bebi duhet të filloj të konsumojë ujë

Në këtë moshë bebi duhet të filloj të konsumojë ujë


Në faqen e saj zyrtare, mamia Razije Musa ka ndarë me nënat këshillën e radhës.

Këtë herë, mamia ka treguar më shumë rreth moshës ideale se kur bebi duhet të fillojë të konsumojë ujë shkruan GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Sipas mamisë, para moshës gjashtë muajshe, bebi nuk ka nevojë për ujë pasi qumështi dhe formula përmbajnë ujë të mjaftueshëm.

Në anën tjetër, mamia ka treguar se fillimisht bebet nuk e pëlqejnë shijen e ujit, por duhet insistuar dhe mos u dorëzoni./GazetaShneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us