Lajmës apo negociator në dialogun Turqi-Greqi? Ja si përgjigjet Rama në Open

Lajmës apo negociator në dialogun Turqi-Greqi? Ja si përgjigjet Rama në Open


Vazhdojnë diskutimet në Open në Top Channel mes kryeministrit Edi Rama dhe panelistëve. Rama u ndal edhe marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Greqisë.

Rama tha në Open se Shqipëria ka disa çështje të hapura me Greqinë dhe nuk pranoi të komentonte për rolin e tij në dialogun mes Turqisë dhe Greqisë.
“Shqipëria ka disa çështje të hapura me Greqinë, por këto që thoni ju nuk qëndrojnë. Ju doni që Shqipëria të dalë keq edhe kur nuk është keq”- tha Rama.

A jeni ju negociator?- e pyeti Eni Vasili.

“Nuk pranoj të komentoj për këtë çështje sepse nuk është etike. Un nuk jam negociator. Kam një fjalën time në këtë hapësirë”- tha Rama.
E ka cituar edhe Bild- vijoi Eni Vasili.

“Po për këtë mund të pyesni Bildin. Unë me ata kam edhe konflikt interesi. Në fund Bild thotë se ndërton ura. Unë ndërtoj, por nuk jam negociator”- tha Rama.


Top Channel

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us