Ky fustan e bën madhështore Egzonës

Ky fustan e bën madhështore Egzonës


Egzona Muqiqi është fytyrë që njihet për bukurinë natyrale.

Ajo në të shumtën e rasteve kalon në lajm, duke tërhequr vëmendje me pozat e shumta që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë gjithmonë unike me veshjet që bën, Egzona këtë herë ka befsuar me fustanin që ka veshur.

Me një grim të bukur dhe model unik të fustanit gruaja e Albatritit duket e veçantë.
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us