Kandidati për president të Barçës tërheq kandidaturën mes lotëve, ja kush mbeten tashmë në garë

Kandidati për president të Barçës tërheq kandidaturën mes lotëve, ja kush mbeten tashmë në garë


Emili Rousaud është tërhequr nga zgjedhjet e ardhshme presidenciale të Barcelonës.

Ish-nënkryetari i Barcës nuk ka arritur të arrijë shumën minimale të nënshkrimeve pas vërtetimit.

Këtë të enjte, sipas burimeve nga Komisioni i Menaxhimit, Rousaud i dha klubit të Barçës një dorëheqje zyrtare pa pritur për numërimin përfundimtar të nënshkrimeve të vërtetuara nga bordi zgjedhor, i cili duhet të përfundojë këtë të Enjte.

Të mërkurën në mbrëmje i njëjti kandidat shpjegoi se ai kishte 1,952 fletë votimi të vlefshme, 50 të pavlefshme dhe 500 në pritje të vlefshmërisë. Të hënën Rousaud kishte dorëzuar 2,510, një shifër pak më e lartë se 2,257 e nevojshme për të kapërcyer prerjen, por njoftimi i sotëm do të thotë vendim përfundimtar në këtë drejtim.

Kështu, Joan Laporta, Victor Font dhe Toni Freixa janë kandidatët e vetëm presidencialë përpara zgjedhjeve të planifikuara për 24 Janar.

 Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us