Ja çfarë i thanë njëri-tjetrit Osmani dhe Kurti, pasi e nënshkruan marrëveshjenNë hollin e  Kuvendit të Kosovës u zyrtarizua marrëveshja ndërmjet Lëvizjes Vetëvendosje dhe Iniciativës politike.

Atë e nënshkruan Albin Kurti dhe Vjosa Osmani, shkruan “Bota sot”.

Por, cilat ishin fjalët e para që i thanë njëri-tjetrit Kurti dhe Osmani, pasi e nënshkruan marrëveshjen.

Osmani e quajti Kurtin Kryeministër, ndërkaq ky i fundit i tha asaj zonja Presidente.

Biseda e shkurtër e Osmanit dhe Kurtit pas nënshkrimit të marrëveshjes:

Osmani: Urdhëroni Kryeministër

Kurti: Faleminderit zonja Presidente

Ndërkaq, sipas nënshkrueseve të kësaj marrëveshje, një gjë e tillë u bë për një shtet me drejtësi dhe pa korrupsion, shkruan “Bota sot”.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us