Dafina e Dj Geek shkëmbejnë puthje në borë

Dafina e Dj Geek shkëmbejnë puthje në borë


Dafina Zeqiri në rrjetin social “Instagram” ka shpërndarë një fotografi duke u puthur me të dashurin e saj, njëkohësisht, bashkëpunëtorin, Dj Geek.

Ata së bashku duket se janë duke i kaluar ca momente intime në bjeshkët e bukura të Kosovës, në këtë botë të ftohtë.

Dafina dhe Geek shihen në një ambient përallor e natyror duke u “shkrirë” për njëri-tjetrin.
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us