Anita po duket zonjë e rëndë me këtë grim

Anita po duket zonjë e rëndë me këtë grim


Anita Haradinaj është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë gjithmonë e veçantë në paraqitjet që bën, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Sot, e rregulluar me një grim të bukur dhe flokë të thjeshta ajo duket e veçantë dhe shihet që i ka hije.

Për më shumë, shikojeni imazhin në vazhdim.
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us