Vdes profesori Arben Dërmaku – Epoka e Re

Vdes profesori Arben Dërmaku – Epoka e Re


Profesori i ekonomisë, Arben Dërmaku me prejardhje nga Shipashnica e Kamenica, ka vdekur sot në moshëm 44-vjeçare.

Për vdekjen e tij kanë njoftuar familjarët dhe kolegët e Derkamut.

Dermaku ishte profesor në Universitetin e Prishtinës dhe kishte qenë rektor i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan.

Për shkak të pandemisë, familjarët njoftojnë se ceremonia e varrimit të tij do të bëhet vetëm me pjesëmarrjen e familjarëve.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us