Këpucët ikonike të filmave më të bukur të të gjitha kohërave (Fotot)

Këpucët ikonike të filmave më të bukur të të gjitha kohërave (Fotot)


Lidhja emocionale mes një gruaje dhe këpucëve është ndër më të çuditshmet…por është e vërtetë.

Ndërsa askush nuk e di saktësisht se kur filloi lidhja e dashurisë së grave me këpucët, nuk ka dyshim që Dorothy e “The Wizard of Ozna ndihmoi të na mësonte rëndësinë e këpucëve të mira.

Që nga ajo kohë, ka pasur shumë momente të paharrueshme këpucësh nëpër filma. Disa prej tyre mund t’i merrni si inspirim dhe t’i përdorni, teksa trendet e viteve më parë vazhdojnë të rikthehen.

Më poshtë do të zbuloni disa prej këpucëve më ikonike të para në filmat më të bukur të të gjitha kohërave.