Dallama e arit i shkon shumë Arianës

Dallama e arit i shkon shumë Arianës


Ariana Fejzullahu është një ndër fytyrat më tërheqësë në mediat rozë.

Pasi që ka një përkujdesje t ëmadhe në paraqitjet fizike ajo në të shumtën e rasteve kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Këtë gjë ajo e dëshmon shumë herë, duke përdorur stile nga më të ndryshmet.

Edhe në veshje tradicionale, Ariana shihet që është një nuse meraklike dhe shumë e zonja për vetëm.

Për më shumë, e dëshmon fotografia në vijim.
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us